01-10-09

EN WE ZIJN VERTROKKEN...

Ik zit nog op het vliegtuig als ik dit verslagje aan het schrijven ben. Het is onze laatste vlucht vandaag, nog  ongeveer 4 uurtjes te gaan. In België is het ondertussen al  1 oktober, hier is het nog maar late namiddag, 30 september. Deze morgen zijn Loni en ik, samen met Bert Jammaer, Alain Vervoort en zijn tante reeds  voor dag en dauw richting Kona vertrokken. Peter Laureins en zijn vriendin zitten ook op onze vlucht. Het is al een zeer lange en saaie dag geweest. Eerst richting London, daar enkele uurtjes wachten. Daarna hadden we een vlucht van een kleine 12 uur richting L.A. Daar moesten we dan weer overstappen om onze finale vlucht van de dag aan te vatten, deze duurt nog een 5tal uur. Alles verliep vrij vlot, enkel in L.A. werd Loni naar het bureau van de douane gestuurd. Ze zag er waarschijnlijk een beetje te gevaarlijk uit. In L.A moesten we ook met onze bagage nog eens langs de douane en daar bleek dat mijn fietskoffer half uit elkaar lag… Snel dicht getaped, eens in Kona een claim indienen en hopen dat er niets kapot of verdwenen is. Die mannen hebben ook voor niks respect.

Voor de rest zijn de trainingen vorige week nog goed verlopen. Geen monsterweek meer, maar wel nog enkele mooie lange trainingen afgewerkt. Zo heb ik donderdag nog een kleine 20 km gelopen en zaterdag ook nog eens 32km. Deze laatste training verliep lichtjes progressief van 5’/km tot een zeer vlotte 4’/km. Zondag heb ik dan nog rustig een 170tal km gefietst.

Hopelijk zijn onze fietsen straks in Kona en kan ik vrijdag, zaterdag en zondag nog eens eventjes goed doortrainen. Zaterdag gaan we een deel van het parcours verkennen, goed voor een 150 km.

Ben benieuwd wat Kona straks te bieden zal hebben, ik zal het jullie zeker laten weten!

18:23 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |