07-10-10

Hawaii dag 9

De spanning begint te stijgen. Alles wordt hier in gereedheid gebracht voor de allergrootste triatlon te wereld. Je ziet het vooral aan de drukte hier. Het loopt hier ondertussen vol triatleten en overal worden standjes opgericht. Alles ademt hier triatlon op het moment.

Voor dat we deze morgen de Pacific weer indoken, moesten we ons eerst gaan laten registeren en nummer ophalen. Dit houdt oa in: wegen, tekenen van verschillende documenten, startnummer ophalen,… Mijn nummer is 1570.

Na het registeren zijn we dan nog een kort zwemmeke gaan doen. Heerlijk zwemmen in de Pacific. Voor de rest heb ik vandaag weer heel de dag in mijn bed gelegen. Buiten om wat te eten, te drinken en naar het wc gaan, heb ik eigenlijk niets anders gedaan. Rusten is nu de boodschap. Ahja, ik heb nog nieuwe tubes gelegd. Nog even een snelcursus tubes leggen gekregen van Johan.

Morgen staat er wat loslopen op het programma. Dat gaat goed doen, want ik heb het niet gemakkelijk om mij heel de tijd zo rustig te houden…

IMG_1305.JPG

09:42 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Spannend! Zonder Ironman zouden we wel héél graag met je ruilen!!! Vooral zwemmen tussen al die mooie vissen zou ik erg leuk vinden!

We blijven uiteraard duimen en zullen je op 'D-day' zo lang mogelijk volgen;

Hartelijke groetjes van je tante en nonkel

Gepost door: Tantan | 07-10-10

Dag Koen,

Zo te zien vergaat het je goed daar in Hawaii.
Al terug beter met je zitvlak?
Doe Bert en Johan de groeten van mij!

Mocht je mij niet meer horen, wens ik jullie hierbij al het allerbeste.

Veel succes!!!


Rudi
Sponser Sport Food

Gepost door: Rudi Liekens | 07-10-10

De commentaren zijn gesloten.