06-10-10

Hawaii dag 8

De wedstrijd van het jaar komt dichter en dichter. Nog maar 3 dagen en we staan weer aan de start van één van de meest mythische wedstrijden ter wereld. Nu komt het er eigenlijk op aan om uitgerust aan de start te staan en het lichaam nog een beetje te finetunen.  Deze morgen ben ik een 40-tal minuutjes gaan loslopen met drie keer een minuut snel in. Dit alles om de spieren toch een beetje op spanning te houden. De rest van de bende was gaan zwemmen. Nu ga ik één keertje niet mee, komen ze toch dolfijnen tegen zeker. Typisch… In de namiddag ben ik nog een beetje gaan losfietsen, 40 kilometer met enkele versnellingen in. Ik heb de indruk dat het toch wat warmer aan het worden is ook, want de zon brandde goed door vandaag. Vandaag is ook Johan zijn fiets eindelijk aangekomen. Daar heeft hij drie dagen op mogen wachten…

Sinds vandaag kan je je ook gaan registreren en je startnummer gaan ophalen. Wij gaan wachten tot morgen, want de eerste dag is het meestal wat druk.

Hieronder vind je nog een filmpje van onze zwemtraining van eergisteren.


08:48 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

koen, geeft er een lap op! en geniet er ook van!

t ziet er zo bangelijk uit!!

Gepost door: wim | 06-10-10

Beste Koen,
Via jullie bouwblog ben ik aan je link gekomen voor dit event. Wij zijn de eigenaars van de grond zijdelings naast jullie. De planter van de leibomen :)

Ik en Lindsay wensen u van harte veel succes voor de wedstrijd. Hopelijk krijg je geen last van spierpijn en/of andere blessures of pech door materiaalbreuk ofzo. We hebben je allesinds veel zien trainen in België dus de wil om te slagen is er zeker.

Geniet van je verblijf ginder en neem de zon mee naar huis als je kan hé...

Veel succes en wij zullen duimen voor een goede afloop.

Wim en Lindsay

Gepost door: Wim De Beer | 07-10-10

Beste Marcellos

Ik moet eerlijk toegeven dat ik groen zie van nijd als ik de mooie beelden van de baai zie. Vooral de zwemtripjes erin dan. Ik wens jullie het allerbeste voor zondag.
Succes

Gepost door: gerben | 07-10-10

De commentaren zijn gesloten.