04-10-10

Dag 6

Vanmorgen zijn we gestart met een ochtendzwemmeke in de Pacific. Daar waar de start gegeven wordt van de Ironman. Het zonnetje brandde al fel en dat deed me wel deugd eigenlijk. Ik zwom, samen met Bert, tot halverwege het zwemparcours. Het water was zeer helder en je kon eigenlijk constant de bodem blijven zien. Je zwemt eigenlijk in een aquarium en je ziet ongelofelijk veel verschillende soorten vissen. Echt een plezier om hier je training in af te werken.  Regelmatig kwamen we ook kajakkers tegen die een oogje in het zeil hielden. Beke, Van Lierde en Tinne Deckers kwamen we ook weer tegen. Zij hadden juist het hele zwemparcours gedaan.  Na onze korte training, zijn we nog een koffietje gaan drinken in de coffeeshop.

Na een goed middagmaal en een beetje rust, ben ik dan gaan lopen. Ik had nog een training op het programma staan van 14km waarvan 8km tegen 4’/km. Ondanks dat ik wat zware benen had van de rit naar Hawi gisteren, ging deze training eigenlijk zonder problemen. Ook was het deze keer weer goed warm en heb ik er geen last van ondervonden.

’s Avonds nog een lekkere maaltijd gegeten met, yes yes, lekkere tonijn. Thx Alain, het heeft weer IMG_1232.JPGgesmaakt!

Morgen staat er normaal gezien een rustdag op het programma. Als ik mij tenminste een beetje kan rustig houden.

 100_4544.JPG

20:03 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoi Koen,

we zijn elkaar nog niet tegen het lijf gelopen maar dat zal één van deze wel lukken. Veel succes zaterdag!

bart

Gepost door: Bart Thijs | 05-10-10

De commentaren zijn gesloten.