02-10-10

Dag 4 - Los tres marcellos

De dag begon weer rustig vandaag op Kona. Het weer is nog altijd niet hoe het zou moeten zijn. Alléé, voor mij geen probleem hoor. Te warm is ook niet goed. Na ons ontbijt hebben we een ochtendtraining gedaan in het openlucht zwembad. Een trainingske van een 3-tal km met 8 keer 50m snel in. Ook Rutger Beke, Frederik Van Lierde en Tinne Deckers waren er hun baantjes aan het trekken. Ze zagen er alle drie scherp uit. Na de training kregen we de opmerking van Rutger dat we precies “los tres marcellos” waren. Onze  euro viel niet meteen, maar bleek dat we alle drie een zwart marcelleke aan hadden. Bij deze zijn dus “los tres marcellos” geboren: Marcelle, Marcello et Celle. Een filmpje en foto vind je hieronder. Na ons zwembadbezoek trokken we weer naar onze stamkroeg – the coffeeshop.

’s Middags een beetje gegeten en daarna een dutje gedaan. Rond 14u30 ben ik dan gaan lopen voor een fartlek (wisselende tempo’s) van een uurtje. De bedoeling was dat ik op één van de heetste momenten van de dag ging lopen, om te zien hoe de benen zouden reageren. Spijtig genoeg was het weer wat overtrokken. De benen voelde goed aan en ik liep, spelenderwijs, een kleine 14km.

’s Avonds werd er eens niet gekookt door Alain en gingen we iets eten in één van de plaatselijke restaurantjes, de Lava Java. Morgen staat er nog een ritje van 150km op het programma met 4 blokjes van 15km tegen wedstrijdtempo.

100_4516.JPG


08:44 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.