30-09-10

Hawaii dag 2

Dag 2 op Kona. Gisteren vroeg ons bed in gekropen, ik denk dat ik voor 21u al aan het slapen was. ’s Nachts wel regelmatig wakker geworden, maar voor de rest een goede nachtrust gehad. Tegen 5u30 ben ik opgestaan. Om dan tegen 6u30, samen met Alain, enkel gewapend met onze loopsloefen en loopshortje, te vertrekken voor een kort duurloopje van ongeveer  10km. De temperatuur was zalig. De benen voelde ook wonderwel goed aan. Hier was ik wel een beetje bang voor, aangezien ik vorig jaar nooit dit gevoel heb gehad tijdens mijn verblijf in Hawaii. Het was wel nog niet zo warm, dus we zullen zien wat de volgende dagen brengt.100_4503.JPG

In de voormiddag zijn Bert en Alain dan ook nog een fietstochtje gaan maken van ongeveer 130km. Ik had veel zin om mee te gaan, maar dit stond niet op mijn schema. Ik heb me dan maar bezig gehouden met enkele uurtjes rusten.

In de namiddag, rond een uur of drie, zijn we dan even naar de bikeshop gereden om mijn fiets te laten nazien. Vervolgens zijn we nog enkele kilometers gaan zwemmen in het openlucht zwembad. Daar kwamen we ook enkele vrouwelijke topfavorieten tegen, waaronder Mirinda Carfrae, waar ik al enkele keren in St-Croix samen met  logeerde. Zij was hier vorige editie nog tweede en had de snelste looptijd bij de vrouwen ooit. Ook kwamen we Sofie Goos tegen, één van onze eigen topvrouwen.

Als ik iedereen hier bezig hoor, heb ik de indruk dat er nog serieus zwaar getraind wordt. Ikzelf hou me netjes aan mijn schema, ook al is dit niet altijd even gemakkelijk. De volgende dagen ga ik sowieso eventjes een tandje bijsteken.

07:59 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goed bezig Koentje.

Gepost door: Johan Schoors | 30-09-10

De commentaren zijn gesloten.