29-09-10

Kona dag 1

De eerste dag in Kona zit er bijna op. Het was een rustig dagje. Het eerste wat me vandaag opviel, was dat het minder warm is dan vorig jaar. Toen was het echt vanaf dag 1 puffen en zweten. Vandaag heb ik dit nog niet echt ervaren. Het is aangenamer warm, wel met een hoge vochtigheidsgraad natuurlijk. ’s Morgens zijn we in het zonnetje 3 km gaan los zwemmen in het openlucht zwembad. Zeer leuke afwisseling in vergelijking met de laatste trainingen in België. Daarna hebben we het een beetje rustig aan gedaan om dan tegen 14u30, 60 km te gaan losfietsen. Zowel het zwemmen als het fietsen, voelde goed aan. Enkel een wat loom gevoel, maar dit is te wijten aan de jetlag. Verder zal ik één van de dagen nog eens langs de bikeshop moeten passeren, want mijn versnelling slaagt soms over. Wat wel gevaarlijk kan zijn wanneer je gaat rechtstaan op de trappers…100_4499.JPG

Zojuist heeft Alain een zeer lekkere wokmaaltijd met tonijn voor ons klaar gemaakt. Handig toch zo een goede kok die mee is.

Ook zijn er al relatief veel atleten aanwezig hier op het eiland, in vergelijking met vorig jaar. Van de Belgen zijn we vandaag enkel Wim Van De Wielle tegen gekomen.

Morgen staat er weer een rustig dagje op het programma, met wat lopen en zwemmen. De dagen daarna gaat het trainingsritme dan weer voor eventjes de hoogte ingaan.

 100_4488.JPG100_4486.JPG

100_4494.JPG

17:43 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Je doet ons echt watertanden!! Het is hier droog maar donker. De temperatuur valt nog mee, maar hier is de (na)zomer echt wel gedaan.
Geniet nog van de voorbereidingen, het mooie weer en het lekkere eten zodat je op 9 oktober er helemaal klaar voor bent!

Groetjes

Tantan en co

Gepost door: tantan | 29-09-10

Doe dat goe ginder! tot binnenkort

Gepost door: Raf | 02-10-10

De commentaren zijn gesloten.