29-04-10

St-Croix 2

Nog even een kleine update vanuit het zeer warme St-Croix. Het is hier echt plakken, de warmte is te vergelijken met Hawaii, zeer vochtig.

Lichamelijk voel ik me ondertussen terug tip top in orde. Sinds maandag heb ik elke dag terug kunnen trainen. Gisteren heb ik zelfs een groot deel van het parcours gedaan samen met Pieter De Neve. Normaal ging Frederick ook meegaan, maar hij kreeg problemen met zijn schoenplaatjes. Het klimaat tast hier alles gemakkelijker aan. Het was heet tijdens de fietstraining, maar de benen voelde goed aan.

’s Avonds zijn we dan allemaal samen gaan eten bij Jacky en Joël, ons gastgezin. Het was een hele bende, 6 belgen (4 atleten, Frederick Van Lierde, Pieter De Neve, Olivier Vanhoutteghem en ikke), Timothy O’donell en Mirinda Carfrea, Craig Alexander en zijn gezin. Het was fijn om met zulke toppers samen aan tafel te zitten.

Vandaag gaan we om 11u naar de gezamenlijke verkenning van het zwemparcours. Vorig jaar heb ik dit ook mee gedaan en dit was een leuke ervaring. Het zeewater is hier trouwens superzalig, zeker 30 graden. Je kan er in blijven zwemmen.

Ik probeer voor de wedstrijd nog iets te posten. Die kan je weer live volgen op www.ironman.com

19:36 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.