24-01-10

Natuurloop lier

Vandaag stond de natuurloop te Lier op het programma. Er waren drie afstanden die je kon lopen 5, 10 en 21 kilometer. Ik had gekozen voor de 10 kilometer. De weergoden waren ons deze maal ietsje beter gezind. Vorige editie had ik nog moeten passen, omdat het te hard gesneeuwd had. Ik was van plan om eens goed door te lopen en mezelf eens te testen, meegaan met de eersten van in het begin en dan zouden we wel zien waar we terecht kwamen.

Dit heb ik dan ook gedaan. Tot kilometer 5 liepen we in een groepje van 4, daarna ging het wat sneller en gingen er twee vogels vliegen. Samen met Erik Caluwaerts heb ik de rest van de 10 kilometer gestreden voor de 3de plaats. De laatste 500m kon ik nog een kleine versnelling plaatsen en kon ik de 3de plek nog bemachtigen. Mijn tijd was 33’31”. Een dik jaar geleden liep ik hier nog 36’50”. Van een mooie progressie gesproken.

Ik wil ook nog een dankwoordje neerschrijven voor Wim en Sofie van Wim Verhuur die mijn inschrijving voor de 70.3 Ironman van St-Croix, US Virgin Islands, gesponsord hebben. Mercikes!

KW0L8239

12:30 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knap knap gelopen koentje, schitterende tijd in dat koud weertje, ik kijk er naar uit om nog eens tegen elkaar te lopen!!!!!

Gepost door: kurt Jurgens | 25-01-10

met die koude is dat een sterke prestatie. Eric Caluwaerts kennen we nog van vroeger (Ironman Frankfurt samen met hem gedaan).

Gepost door: jos vermeulen | 20-02-10

De commentaren zijn gesloten.