22-11-09

Scottloop CXL6 in Sterrebeek

Vandaag heb ik mijn eerste wedstrijdje gedaan sinds Hawaï. Het was een loopwedstrijd in Sterrebeek, die georganiseerd werd door het tri-en duatlonteam CXL6 van o.a. Johan Van Den broeck, Chris jadoul en Lucky Berlage. Deze wedstrijd werd voor de eerste maal georganiseerd en er konden twee afstanden gelopen worden: 6 kilometer en 15,4 kilometer. Het parcours was licht golvend en was deels onverhard. Zeer mooi, niet te onderschatte parcours. Ikzelf koos deze keer voor de korte afstand, omdat ik me momenteel iets meer wil richten op snelheid. Het was al zeer lang geleden dat ik nog eens aan een loopwedstrijd over zulke korte afstand had deelgenomen. Ik was van plan om snel te starten. Dat heb ik dan ook gedaan en gedurende de eerste kilometer liep ik op kop, met in mijn zog nog enkele andere atleten. Tot aan kilometer drie ging alles zeer goed, maar toen kwamen we, met ons groepje, op een onverhard stuk.  Hier voelde ik direct dat ik dit niet gewoon was, en moest een beetje lossen. Ik had totaal geen grip met mijn wedstrijdschoenen en was op bepaalde momenten precies aan het schaatsen J.  Uiteindelijk kwam ik derde over de meet, met voor mij twee zeer jonge gasten. Dikke proficiat aan de organisatie, zeker een aanrader!

19:20 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

wedstrijd zonder "schaatsen" volgende zaterdag natuurlopen te Lier : 5-10-16 km om 13.30 hr. Ideaal na een stevige zwemtraining ! En altijd op asfalt ;-)

Gepost door: jos vermeulen | 23-11-09

bedankt voor het meelopen Heel fijn dat je meegedaan hebt koen,en bedankt voor de positieve reactie op de organisatie,we doen ons best en afspraak op 06/06/2010 te sterrebeek voor de 2 de editie.
charles leduc

Gepost door: leduc charles | 24-11-09

"Schaatsbaan" Spijtig dat het s'nachts zo fel geregend had,de wegen waren redelijk droog de week voor de loop maar de nachtregen heeft er bovenop de verharde grond een speklaagske van gemaakt...met gevolgen wie met onaangepaste schoen liep minder grip had ,maar ja we kunnen er ook geen salonloop van maken.Te lezen aan de reactie van koen is voor hem toch nog goed verlopen...bedankt nogmaals

Gepost door: leduc charles | 24-11-09

De commentaren zijn gesloten.