07-10-09

DAY 6 - GEVONDEN

Heb echt een geweldige nacht achter de rug! Wat een opluchting. Heb van 21u tot 6u kunnen slapen. Voelde me ook stukken beter. Hoop dat de volgende nachten er ook zo gaan uitzien.

Ik ben vandaag nog maar eens op zoek gegaan naar mijn goede loopbenen. We waren eerst van plan om in de late namiddag te gaan lopen. Maar kon mee eigenlijk niet meer houden en ben dan maar om 11u in mijn eentje vertrokken. De rest van de bende is dan wat gaan zwemmen. Van de trainer mocht ik eens een paar keer goed doortrekken om die benen eens goed wakker te krijgen. Dat heb ik dan ook gedaan. Ik heb eerst wat losgelopen tot aan het drankstandje van Gatorade (nog eens even testen of mijn maag dit wel verdraagt). Daar heb ik dan een heel bekertje gedronken en heb dan een halve mijl goed doorgelopen. Terug losgelopen tot aan de drankstand, gedronken en weer een halve mijl doorgelopen. De benen voelde al veel beter aan. Was een serieuze opsteker! Want ik had er wel schrik voor. Ze zijn nog niet helemaal “a point”, maar we hebben nog steeds enkele dagen. En heet dat het was. Toen ik thuis kwam moest ik mij recht naar de douche begeven of ik maakte alles kletsnat100_3744

LONI KLAAR VOOR HAAR 40' DUURLOOP!!!

In de namiddag ben ik dan een bezoekje gaan brengen aan de clan  Bruno Clerbout “Bruce”. Eventjes ginder een terrasje gedaan met Kurt Lobbestael, goede vriend en trainer van den Bruce. Dit alles heb ik op het gemakje met de fiets gedaan, zodat ik toch een heel klein beetje heb los gefietst.100_3746

Ondertussen is Tony, een vriend van den Alain, gearriveerd. En deze avond komen Johan Van den Broeck en de Mil (papa van den Bert) aan.  

08:08 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Eindelijk, begon mij al ongerust te maken en wilde je al een nieuw setje benen opsturen maar ben blij dat je ze ginder dan toch gevonden hebt. Koen alle succes gewenst.

Gepost door: Luc | 07-10-09

De commentaren zijn gesloten.