06-10-09

DAY 5 - LAST WEEK

De laatste week is aangebroken. Tijd om het wat rustiger aan te doen ook. Heb het dan ook nodig, want geraak precies niet gewoon aan, ofwel het hawaiiaanse  weer of aan de hawaiiaanse tijdszone. Ik word altijd veel te vroeg wakker en slaap, naar mijn goesting, ook veel te weinig.

Vandaag hebben we niet veel gedaan. Eerst, samen met Alain, de eerste lus van het fietsparcours gaan verkennen en dan doorgereden tot aan Energy lab. Daar enkele fotootjes getrokken en een klein filmpje dat je hieronder kan terug vinden. We zijn daarna verder gereden tot aan het zwembad, om daar dan enkele duizenden yards af te leggen. We kwamen daar ook  Dirk Baelus tegen, die het voor zaterdag volledig zag zitten.

Voor de rest eigenlijk ni veel meer gedaan vandaag, buiten eindelijk een beetje slapen en wat internetten. Onze chefkok Alain moest zijn goede vriend Tony gaan halen op de luchthaven. Bijgevolg hadden we dus geen eten… Ik heb dan maar wat pannekoekjes gebakken voor iedereen. Tis ne keer iets anders. 100_3733

08:06 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes zaterdag!
En hopelijk geraak je nog een beetje bijgeslapen!

Gepost door: Mieke | 06-10-09

De commentaren zijn gesloten.