05-10-09

DAY 4 - GEZOCHT

Een kort verslagje vandaag , want het is bijna bedtijd. Deze morgen weer om 4u wakker geworden, omdat ik mijne wekker weer was vergeten af te zetten! Nog een uurtje liggen woelen om dan uiteindelijk om 5u op te staan. Zou toch graag eens wat langer slapen… Om 10u stond er een rustige looptraining op het programma. Ik was eens benieuwd of mijn benen al een beetje beter zouden zijn. Dit was dus niet het geval. Ik vind mijn goede loopbenen voorlopig niet terug. Maar geen paniek, ik heb nog een hele week om ze te zoeken. 100_3707

Na de middag ben ik dan met Alain en Bert nog een ocean swimmeke gaan doen. Toch elke keer weer zalig. Alleen het water smaakt niet zo lekker. Een kort zwemmeke is het geweest van een 35’. Daarna zijn we nog, op het gemakske, een terrasje gaan doen.

Op het avondmenu van chefkok Alain stond vandaag kip aangebakken met look en korianderblaadjes, een diverse van gewokte  groentjes en rijst gekookt in het kookvocht van de groentjes. Het heeft ons weer gesmaakt!!!

08:06 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

vakantie Ziet er uit als vakantie...en zo mag het ook zijn. Dat kunnen ze alvast niet meer afpakken. Hier thuis : grijs en regen. We kunnen alleen maar dromen van Hawaii.... Zo te zien sta je scherp genoeg voor de wedstrijd.

Gepost door: jos vermeulen | 05-10-09

De commentaren zijn gesloten.