02-10-09

Day 1 - KONA

Gisteren zonder veel problemen aangekomen in Kona. Nog eventjes langs de supermarkt gepasseerd om wat eten te kopen voor de volgende dag. En hopend op een goede nachtrust lagen we dan  uiteindelijk rond 22u in ons bed.100_3561

’s Morgens was het al vroeg dag. Om 6u begint het licht te worden en verduisterende gordijnen die zijn hier niet. Dus het is opstaan met de zon hier.  We hebben dan rustig ontbeten. In België was het avond, met gevolg dat ik echt wel zeer grote honger had. Daarna hebben we onze fietsen in elkaar gestoken. Bleek dat mijn fiets toch niet ongehavend de luchthaven verlaten had. Mijn achterderailleur  stond helemaal scheef. Dan maar naar die fietswinkel. Daar bleek dan dat hij helemaal kapot was. Ze hebben er daar dan een nieuwe opgezet. 240 dollar…zet maar op de rekening van American Airlines … In de fietswinkel kwamen we ook nog enkele andere Belgen tegen zoals Joeri Gokel, Pieter Helin, Stijn en Stefaan Veldeman en Thomas Mannaert.

100_3559100_3558

Onze voormiddag werd verder nog ingevuld door een rustige zwemtraining in het nabij gelegen openlucht zwembad.  Daar kwamen we dan Bruno Clerbout, Frederik Van Lierde en Tinne Deckers tegen. Ik denk dat we ondertussen alle Belgen al bijna gezien hebben. We hebben een training gedaan van om en bij de 3000 meter. Het was een beetje moeilijker tellen aangezien het een 25 yards zwembad was. Voor de geïnteresseerden, 1 yard is 0,9144 meter. 25 yards is dus 22,86 meter. Dus op 1000 meter verlies je een 85-tal meter.100_3556                         NO DRAFTING ALAIN!!!

Later in de namiddag zijn we nog 45 kilometer gaan losfietsen. Ondanks dat het een beetje overtrokken was, was het wel “lekker” warm en goed zweten. Veel drinken is de boodschap hier.  's Avonds hebben we nog een lekkere maaltijd gegeten, geprepareerd door chef Alain.

07:41 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

De vluchten goed verteerd precies... Nu de laatste horde en dan alles geven en niet plooien! Geniet ook een beeke van het moment en maakt de lichting van Groep-t 2002 proud ;) Groeten, de wind van vanachter en al d'ander platten tube, yoe!!!

Gepost door: Chris Jadoul | 02-10-09

Good luck ginder!

Gepost door: Raf Maes | 02-10-09

Geniet er maar van ! vrijdag 2 okt - 20.33 hr in Belgie
Doe het daar goed. We houden het dagelijks in de gaten.
Vanwege KTT-jeugdcoach Jos

Gepost door: jos vermeulen | 02-10-09

De commentaren zijn gesloten.