21-09-09

Verhuis

Deze week zijn we eindelijk verhuisd naar ons nieuwe huis. Het heeft veel moeite gekost, want de eerste oplevering was eigenlijk voorzien op 6/7juli. Normaal dus ruim voldoende voor Hawaii. 4 pogingen tot oplevering later, is het dan maandag 14/9 toch gelukt. Ideaal was dit niet in voorbereiding naar Hawaii, maar het kon nu eventjes niet anders.
De tijd begon namelijk te dringen!  We woonden namelijk in bij mijn schoonouders.
Aangezien mijn schoonzus en schoonbroer ook aan het bouwen zijn en bijna uit hun huurappartement moeten, moest er dus plaatst geruimd worden voor hen.
Zij komen de wacht aflossen ginder ;-)

Maandagvoormiddag heb ik dan toch nog twee korte trainingen afgewerkt en dan heel de namiddag, samen met ons ma, het nieuwe huis gekuist. ’s Avonds zijn we dan verhuisd.  Heb er deze week wel wat last van gehad. Slapen in een nieuw huis, verhuizen,...en dan natuurlijk nog het zware trainingsweekend. Voelde mij deze week niet echt super. Heb wel kunnen trainen, maar het was niet hoe ik het vooropgesteld had. Zaterdag heb ik samen met mijn vriendin Loni, die de hele tocht heeft meegefietst, dan toch een duurloop kunnen doen van 2u30', goed voor een 32-tal kilometer.  Zondag ben ik dan nog een 4-tal uurtjes gaan fietsen en daarna naar de triatlon in Mechelen geweest, waar ik Stijn Goris een vlotte overwinning zag behalen. Geen superweek achter de rug dus, maar dat gaan we deze week, als ik mij wat beter voel, proberen een beetje goed te maken.

15:47 Gepost door Koen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.